Menu

AMNING AF NYFØDTE

Flaskemadning bør være en afslappet og dejlig oplevelse for dig og din baby

VI INTRODUCERER CLOSER TO NATURE

VI INTRODUCERER CLOSER TO NATURE

Vi har udviklet produktrækken af flasker Closer to Nature med den viden, at babyer har det bedst, når alt fungerer ifølge naturen; især når de er sultne!

I centrum for vores produktrække Closer to Nature finder du vores prisbelønnede babyflaske, som er designet til at støtte din babys naturlige sutteteknik.

Vi har designet alt det tilbehør og udstyr, du behøver, så det også er nemmere for dig, lige fra sterilisatorer og sutter, som din baby kan lide, til vores sortiment af letanvendelige brystpumper.

EASI-VENT™-FLASKE

EASI-VENT™-FLASKE

Vores prisbelønnede sortiment af BPA-fri babyflasker er designet i samarbejde med ammeeksperter for at støtte din babys naturlige sutteteknik. Vi har designet den unikke brystlignende form til nem sutning, så den efterligner den naturlige fleksibilitet, strækkeevne og bevægelse af en moders bryst. Sammen med flaskens superfølsomme ventil, fremmer det din babys intuitive sutteteknik, så spisetiden bliver både behagelig og afslappet.

PRISBELØNNEDE SUTTEFLASKER

PRISBELØNNEDE SUTTEFLASKER

  • Sut, der er designet til at efterligne den naturlige fleksibilitet og fornemmelse af en moders bryst
  • Superfølsom ventil
  • Silikonesut, der føles blød og naturlig
  • Flaske, der er nem at holde, hvis sut giver langsom gennemstrømning
SUTTER

SUTTER

Hver sutteflaske leveres med en sut med langsom gennemstrømning, der er perfekt til babyer på 0-3 måneder. Efterhånden som din baby bliver ældre, tilbyder vi et udvalg af sutter, der gør det nemt for din baby at made, herunder med mellemhurtig, hurtig og variabel gennemstrømning.

FANTASTISKE FARVER OG DESIGNS

FANTASTISKE FARVER OG DESIGNS

Vores unikke sutteflaske tilbydes i størrelserne 150 ml og 260 ml i et udvalg af farver og udsmykninger, der lyser op på din babys hverdag!

BEROLIGER BABY

BEROLIGER BABY

Mødre ved, at der ikke er noget bedre end en rolig, tilfreds baby, så vi har udviklet en række sutter, som babyer kan Iide. Den symmetriske, ortodontiske sut er specielt designet til at hjælpe med at optimere din babys accept, og i uafhængige prøver accepterede flere babyer disse nye sutter første gang.* Så når du vil forvandle skrig og sorg til smil og søvn, kan du bare snuppe en Closer to Nature-sut

* 68 % af babyer accepterede denne nye type sut første gang, sammenlignet med kun 43 % for det tidligere closer to nature-design, i en uafhængig produktafprøvning, der blev udført af Swift Research i februar 2013 med 112 mødre og babyer i Storbritannien.

Sutter

Sutter

Mødre ved, at der ikke er noget bedre end en rolig, tilfreds baby, så vi har udviklet en række sutter, som babyer kan lide. Den symmetriske, ortodontiske sut er specielt designet til at hjælpe med at optimere din babys accept, og i uafhængige prøver accepterede flere babyer disse nye sutter første gang.* Så når du vil forvandle skrig og sorg til smil og søvn, kan du bare snuppe en Closer to Nature-sut.

Sutter

Sutter

  • Sutter, som babyer kan lide*
  • Symmetrisk, ortodontisk form, der er designet til at frernme naturlig, oral udvikling
  • Sut, der kan vendes, hvilket gør det nemmere for din baby at sætte sutten rigtigt i munden
  • Tilbydes i 2 aldersfaser: 0-6 måneder og 6-18 måneder
  • Alle sutter er BPA-fri og giver den ultimative fornemmelse af tryghed

* 68 % af babyer accepterede denne nye type sut første gang, sammenlignet med kun 43 % for det tidligere closer to nature-design, i en uafhængig produktafprøvning, der blev udført af Swift Research i februar 2013 med 112 mødre og babyer i Storbritannien.

close

Det ser ud til, at du er i et andet land Skift websted?

Luk