Menu

DIN TUMLINGS OVERGANG

Begynd den vidunderlige oplevelse, det er at introducere din baby for nye smage og oplevelser

OVERGANG

OVERGANG

Vores sortiment til tumlinger er specielt designet til at gøre flaskeafvænningen mere intuitiv og hjælpe din baby med at blive bedre til at spise og drikke i små, gradvise trin.

Vores sortiment til tumlinger er fyldt med smarte innovationer, der hjælper mor og baby med at nyde hvert eneste udviklingstrin, lige fra suttekopper, der fremmer din babys første forsøg på at drikke som en voksen, til smarte, varmefølende skeer, der ændrer farve, når maden er for varm til den lille mund.

MAN BLIVER TØRSTIG AF AT VÆRE BABY

MAN BLIVER TØRSTIG AF AT VÆRE BABY

Derfor har vi udviklet vores hidtil bedste sortiment af kopper, der er designet til at holde din baby glad og hydreret, lige fra den første tår til det første store eventyr.

Vi er klar over, at livet med en baby er travlt, så alle vores kopper er nemme at samle, enkle at rengøre, enten i varmt sæbevand eller på øverste hylde i opvaskemaskinen, og kan desuden steriliseres. Det bedste ved det hele er, at de har indbyrdes udskiftelige dele, så ligegyldigt hvilket håndtag, låg eller hvilken bund du griber i skabet, så vil delene passe sammen!

Alle kopper fra Tommee Tippee er BPA-fri, hvilket giver dig den ultimative fornemmelse af tryghed.

close

Det ser ud til, at du er i et andet land Skift websted?

Luk